Петя Гиева


Психолог
OIDA Терапевт

Съ-основател на Кооперативна Академия

ДИСКУСИЯ: ЕМПАТИЯ И НЕНАСИЛСТВЕНА КОМУНИКАЦИЯ

 

Дипломиран психолог, изследовател на съзнанието и потенциалът му да трансформира пространства в емпатия и любов

Съ-основател на Кооперативна Академия, където разкрива пространство за общуване и израстване на деца и родители. Мечтае с шепа хлапета в кооперативен център Летящата Класна Стая, където провежда своята Зелена Академия за Мъници.
Поддръжник на алтернативното образование, води курсове и квалификации за учители по методите на Reggio Emilia, Nature Pedagogics, Play Therapy и Hands-on Experience. Разработва холистична методика за работа с деца основана на връзката с Природата и естественото изкуство. Води редица семинари, обучения и тренинги за родителски умения като Съзнателно родителство, LearnGrowLove, Посей любов и много други.

Увлича се по експресивна групова терапия, съвременно изкуство, стара фотография и малките родопски селца и баби с живи очи.

Заклет поддръжник на здравословното хранене и биодинамичното земеделие, следва Diet and Nutrition Couch в Institute for Integrative Nutrition

Ученичка на Парамадвейти Свами изследва духовното като легитимен път на лечение и израстване. Координатор на Conscious Psychologists Network за България, работи в OIDA Therapy Institute, България.