В центъра на вселената на GRAZIA е жената, съвършена, несъвършена, многопластова и преди всичко безпрецедентно вдъхновяваща. Изданието, което се появява за първи път през далечната 1938 година в Италия, днес е посланик на красотата и идеализма, присъщи на нежния пол в цели 24 страни по света, а GRAZIA България е първото интернационално издание на бранда.

Вече 13 години GRAZIA България отразява развитието на жените във всевъзможни сфери от живота чрез многообразие от материали и инициативи. Едно от най-популярните събития в страната, посветено на женската сила във всичките й форми, е GRAZIA „Жена на годината“ – проект, който 11 години поред отличава най-заслужилите дами в различни категории.

Партньорството на списание GRAZIA и фондация „Новите деца“ идва повече от естествено, провокирано от неспирното търсене и желание да подобрим живота на малчуганите около нас, съсредоточавайки общите си сили в мисията да направим заедно света едно по-добро място за най-малките и най-любопитни негови обитатели.  Вълнението, което работата по фестивала „Новите деца“ провокира в екипа на GRAZIA, е огромно, защото всеки член от него искрено вярва в каузата, която стои зад това уникално  за България събитие.

В центъра на вселената на GRAZIA е жената, а кое е по-присъщо за нея от неспирната грижа и мисъл за децата й…